En liten avstikker

Da var vi ved ukesslutt igjen! :) Har dere noen spennende planer for helga? Her ble det brått bestemt at jeg blir med på hyttetur fra i dag til i morgen. Dermed dro jeg tidligere på trening og fikk gjort unna benkpress og spinnintervaller. Vi rekker ikke noe skitur i dag siden vi kommer fram seint, så det er deilig å ha gjort unna litt fysisk aktivitet før bilturen! :)

De fleste rundt meg er nå dypt begravd i eksamensmodus - jeg er glad jeg er ferdig med den delen av studietilværelsen! :p Dermed passer det perfekt å dra til fjells og fylle på med noen fine naturopplevelser nå. Det er faktisk nesten ett år siden jeg var på denne hytta sist, og da var det 23 minus og iskald vind! Satser på at det ikke er like kaldt denne gangen! ;) Her er noen bilder fra den siste turen, fint, ikke sant? :)

 

Det er litt mer plass inne på hytta enn her hjemme, så jeg tenkte jeg skulle prøve å praktisere litt håndstående! En smule lettere uten frykten for å rasere hele leiligheten og irritere naboene med dunkene når jeg faller ned, hehe! Kanskje jeg endelig får startet med en bok også - den er iallefall pakket ned! Litt lettere uten distraksjoner fra PC og internett, kan dere si! :) 

Ellers har jeg kjøpt inn resten av ingrediensene jeg trengte for å begynne å eksperimentere med godis. Vi skal ha det tradisjonelle jentejulebordet vårt neste helg, så til da må jeg ha klart å finne på noe velsmakende! Tenker jeg starter med dette når jeg er tilbake fra hytteturen. 

Til alle dere som sitter med eksamen - lykke til! :)

Dere andre- hva er planene deres for helgen? 

 

God fredag! :)

Merete

 


 

4 kommentarer

Victoria Larsen

02.12.2016 kl.15:48

Så fine bilder :D Håper du får en god helg :-)

Merete

03.12.2016 kl.20:21

Victoria Larsen: Tusen takk! :) I like måte! <3

Cathrine

04.12.2016 kl.16:40

Kjempefine bilder :D Ha en fortsett fin søndag <3

Merete

04.12.2016 kl.19:01

Cathrine: Tusen takk! :) Ha en fortsatt herlig søndag du også! <3

Skriv en ny kommentar

Merete

Merete

32, Trondheim

Ei livsglad jente som bruker trening og latter som medisin og livsstil, og snubler meg fram med å håndtere IBS i hverdagen! Skriver litt om dette, deler litt mat og treningstips, samt noen refleksjoner rundt det å leve et liv som ikke akkurat er A4. Håper du finner noe du liker her! :) Instagram: @mflataas

Kategorier

Arkiv

hits