Julegavetips! Ting som brukes ofte - men glemmes på ønskelista?:)

Hvordan går det med gavejakten hos dere? Jeg er heldigvis nesten i mål! :) Selv om jeg har laget en del av dem selv, blir det selvsagt ikke bare hjemmelagede gaver. Ofte kan det være en mental utfordring å prøve å finne på noe å gi til ulike personer. Da kan det være greit å tenke på følgende: Hva "glemmer" du selv å ønske deg, men blir kjempeglad når du åpner pakken og ser hva du har fått?

For min del blir det veldig mye dusjing som følge av daglig trening. Siden jeg har veldig sensitiv hud, er det begrenset hva jeg kan smøre meg inn med - både på kroppen og i fjeset. Jeg har heller ikke råd til de dyreste produktene, men disse i den rimelige kategorien funker gull for meg! Høyst nødvendig siden jeg klør meg i hjel hvis jeg ikke smører meg etter hver dusj! Hehe ;) Jeg starter derfor med å tipse dere om favorittene mine her, før jeg kommer med tips til livet utenfor dusjen lengre ned i innlegget! ;) 

 

Til ansiktet: Aqua Derma

Denne serien har alt fra rens, dagkrem, nattkrem, øyekrem og antiagingeffekt. Denne er jeg veldig glad i, og den koster fint lite og finnes i hylla på Meny og noen andre dagligvarebutikker. Best utvalg har de nok på VITA, Cubus, og lignende. De har ofte tilbud på denne serien på VITA, og da bruker jeg å hamstre for en stund! ;)

Bilde fra pinterest

 

Til kroppen: Biotherm Lait Corporel

Dette er den eneste jeg har funnet så langt av ALT jeg har prøvd av rimeligere bodylotions jeg liker. Grunnen til at jeg liker den godt, er at den trekker fort inn i huden uten at man føler seg tørr etterpå. Den lukter godt og har en behagelig konsistens, og blir ikke klissete som mange andre rimelige bodylotions som inneholder nok fukt. Hater virkelig kremer som får meg til å føle at klærne klistrer seg til kroppen lenge etterpå! NB! Jeg tåler bare kremen på den hvite flaska, ikke den oransje. Den oransje er rikere i konsistensen og lukter kjempegodt, men jeg synes den er litt sticky og begynner å klø av den.

 

 

Til håret: Kerastase Nutritive Nectar Thermique

Med mye hårvask og føning, blir håret mitt helt grusomt frizzy hvis jeg ikke bruker en varmebeskyttende krem som roer frizzen. Jeg har prøvd mange forskjellige her også, og har landet på denne som favoritt! Den dufter kjempegodt og gjør håret mykt. Slet mye med floker før jeg startet med denne!

Bilde fra pinterest

 

Til føttene: Sokker

Det høres kanskje kjedelig ut, men sokker er virkelig en genial gave! Forutsatt at det er gode sokker da ;) Noe annet genialt med sokker, er at du slipper det kleine med å kjøpe feil størrelse til noen... Det er liksom ikke så "gæli" å kjøpe feil størrelse i sokker, som med en bukse eller andre klesplagg! Disse hurtigtørkende sportssokkene fra H&M er billige, og supergode på! Jeg blir utrolig frustrert av ankelsokker i bomull, de sklir jo alltid ned så man ender med en sokkerull midt under foten! Det skjer ikke med disse fra H&M. Fornøyelig nok bruker de å ha mye spreke farger på disse sokkene, så jeg har skuffa full, hehe! ;) De var tydeligvis utsolgt for andre farger på nettsiden til butikken nå - men de her var jo fine de også! :)

Bilde fra nettsiden til H&M


Apropos sokker: Jeg er en storforbruker av ullsokker! Dersom jeg begynner å fryse på beina, fryser jeg OVERALT! Dermed jubler jeg hver gang jeg får ullsokker. Disse fra H&M var jo kjempesøte! :) Litt mer OK å droppe penskoene til fordel for ullsokker med disse på beina, hehe ;)


Bilde fra nettsiden til H&M
Drikke/helsekost: Yogi te

Hvem blir vel ikke glad for å få god te midt på vinteren? :) Min definitive favoritt hva te angår, er Yogi Classic! Mange skryter uhemmet av Pukka, men jeg synes ærlig talt at Pukka er litt oppskrytt. Denne fra Yogi smaker utrolig godt, og en ekstra gledelig sak med Yogi er alle de koselige visdomsordene på teposen! :) Kan kjøpes på nesten alle matvarebutikker, samt på helsekost. Det er vel tilbud på disse på Life nå?

 

Ting til hjemmet: Duftlys

Noe annet som de fleste setter pris på om vinteren, er å tenne levende lys. Det blir nesten aldri feil med lys! Jeg blir kjempeglad for det, for det er jo også noe jeg bruker mye av - men glemmer å ønske meg. Perfekt gave til folk som har alt, eller bor smått og har begrenset med oppbevaring. Disse fra Voluspa er så fine at de også kan brukes som dekorativ interiørgjenstand i de fleste hjem :) 


Bilde fra Pinterest

 

Og til slutt...

Dersom du fortsatt ikke føler at noe av dette passer til den du ska gi det til, eller du skal gi til en mann - er det aldeles ikke dumt å gi et gavekort! Bare sørg for at det er et universalgavekort eller senterkort, da har mottakeren mulighet til å bruke det i flere butikker. Jeg er veldig fornøyd med å ha fått Citycon universalgavekort flere ganger! Da kan jeg plukke akkurat det jeg vil ha! :)

 

Hva synes dere om forslagene? :)

 

Ha en fin kveld!

Merete

 

 

#julegaver #gavetips #tips #gavertilmor #nyttig #fint #velvære #hudpleie #jul #venninnegave #gavetilmor

 

 

4 kommentarer

Victoria Larsen

30.11.2016 kl.23:06

Mange gode tips!

Merete

30.11.2016 kl.23:08

Victoria Larsen: Tusen takk! :)

01.12.2016 kl.21:41

Takk for mange gode tips! I hvilke butikker finner jeg de flotte duftlysene fra VOLUSPA?

Merete

01.12.2016 kl.22:30

Anonym: Tusen takk! :) Jeg har selv handlet merket på den norske nettsiden coverbrands.no (gratis frakt og ingen toll), men ser de også har den på Kicks av fysiske butikker :)

Skriv en ny kommentar

Merete

Merete

32, Trondheim

Ei livsglad jente som bruker trening og latter som medisin og livsstil, og snubler meg fram med å håndtere IBS i hverdagen! Skriver litt om dette, deler litt mat og treningstips, samt noen refleksjoner rundt det å leve et liv som ikke akkurat er A4. Håper du finner noe du liker her! :) Instagram: @mflataas

Kategorier

Arkiv

hits