Jeg trenger deres råd! <3

God kveld! :) Hvordan er det med adventststemningen hjemme hos dere? Her har både adventsstjerna kommet på plass i vinduet, og en real grønnsåpevask blitt gjort! Herlig! Etter å ha vasket og ryddet i mange timer i dag, var jeg i utgangspunktet innstilt på å dra på trening. Men all aktiviteten i huset tidligere på dagen satte sine spor i kroppen. Jeg sto bare 10 meter fra treningssenteret i full treningshabitt, da jeg ble kvalm og svimmel - og måtte stå helt stille i plaskregnet i et par minutter før jeg våget å bevege meg videre. Dermed falt valget på å droppe trening, og heller stikke på kjøpesenteret og fikse litt neglelakk og mat, før jeg dro hjem for å jobbe litt mer med julegavene jeg tenkte å gi bort! Og her kunne jeg trengt noen råd fra dere! <3 

Da jeg var hos mamma og samboeren hennes i sommer, fikk jeg tatt så mange fine bilder av solnedgangen fra verandaen deres. Bildet jeg synes er aller finest, ser dere under her.

Det var så utrolig vakkert, så jeg hadde lyst til å prøve å male det og gi dem utsikten fra deres eget hjem i julegave. Dessverre blir det ikke like skarpe og klare farger på maleriet, men jeg har prøvd så godt jeg kunne. Foreløpig ser maleriet slik ut:
 

Med blitz

Uten blitz

Hva synes dere? Jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre med veien og hustaket som jeg har gitt plass til på bildet. Vurderer å dekke over det og la alt være svart der. Og bare så det er nevnt - mamma vet at de får dette i julegave ;) 

Bildet under har jeg bare vist dere et lite utsnitt av fra før. Da viste jeg dere sommerfuglene, og fortalte historien bak min forkjærlighet for dem. Her er iallefall resten av maleriet, og grunnen til at jeg ikke viste dere alt med en gang, er at jeg har strevd veldig med å få til leppene på denne kvinnesilhuetten! Det ser ikke ut som om jeg skal få det til perfekt, men slik ser det foreløpig ut etter X antall forsøk.

Her var tanken egentlig å male hele dama kullsvart, men så synes jeg det ble litt kult å se litt struktur og skygger på baksiden hennes. Bildet uten blitz viser mer realistisk utseende (slik vi ser det med vanlige øyne). Hva tror dere - kullsvart eller beholde litt struktur? 

Jeg har en plan om hvem som skal få den, men jeg vet ikke om jeg tør å gi den bort i tilfelle personen ikke liker den! Huff, vanskelig det der! :P 

 

Med blitz


Uten blitz

 

Blir kjempeglad for innspill! :) 

 

Ellers driver jeg og jakter rundt på nettet etter julekake- og konfektoppskrifter som jeg kan gjøre lavfodmapvennlige og lavkarbo til jul. Jeg har noen ideer, men må teste dem i praksis først! :) Om dere har noen forslag til akkurat dette, er det bare å rope ut! :) 

 

Ha en herlig kveld!

 

Merete

 

#maling #hobby #julegaver #diy #akrylmaling #råd #treningsfri #advent #helg #blogg 

  

4 kommentarer

26.11.2016 kl.20:43

Du skikkelig flink til å male Merete. Moren din er heldig som får det øverste bildet. Synes du bør beholde strukturen på hun dama. Det blir litt mer personlig da, er i hvertfall min mening.

Merete

26.11.2016 kl.20:46

Anonym: Tusen hjertelig takk for innspill og hyggelig kommentar! :) Det setter jeg stor pris på! :) Ha en kjempefin lørdagskveld videre! :)

Fargerike Jeløy Interiør

28.11.2016 kl.23:34

Så flink du er!

Merete

28.11.2016 kl.23:49

Fargerike Jeløy Interiør: Tusen takk for hyggelig kommentar! :)

Skriv en ny kommentar

Merete

Merete

32, Trondheim

Ei livsglad jente som bruker trening og latter som medisin og livsstil, og snubler meg fram med å håndtere IBS i hverdagen! Skriver litt om dette, deler litt mat og treningstips, samt noen refleksjoner rundt det å leve et liv som ikke akkurat er A4. Håper du finner noe du liker her! :) Instagram: @mflataas

Kategorier

Arkiv

hits