DIY - fra kjedelig til kul vase! Julegavetips!

God mandag! :) Håper alle har kost seg masse i helga! Det er nok ingen hemmelighet at jeg har fått litt dilla på å fikse småting med maling for tiden... Men det er jo så gøy å kunne fornye interiøret litt, med små grep og uten at det svir i lommeboka! :) Det kan jo være en ide til julegaver også, dersom man er blakk og liker å lage ting selv. 

Denne helga var det to stygge vaser som fikk en makeover. Etter å ha irritert meg grønn over to lyse vaser som absolutt ikke passet verken min stil eller smak, kom jeg på at jeg hadde rester av noe matt svart maling i kjelleren. Dermed gikk jeg til angrep på vasene med matt svart maling, og avsluttet med å svampe over med et lag gullmaling (akryl) til slutt. Det måtte tre strøk med svart maling før det hvite sluttet å skinne gjennom. Her har dere resultatet, trinn for trinn! :) 

 

Før: UFF...!

Underveis: Etter tre strøk med matt svart maling.


Etter: Etter å ha svampet over med gullmaling.


Med blitz


Uten blitz

 

Jeg synes det ble MYE finere og spennende slik, og det kuleste var at det ble en bronseeffekt da gullmalingen tørket. Det passer meg helt perfekt, da jeg egentlig ikke liker gull - men sølv. Bronse er mer kult fordi det gir et mer rustikt inntrykk, noe jeg liker godt! De gjorde seg fint i kjøkkenvinduet sammen med de grønne jukseplantene jeg bruker for å hindre innsyn. Gjett om jeg er strålende fornøyd med å ha fornyet interiøret uten å måtte investere i noe nytt! :) Ikke dumt, eller hva? :)

 

Hva synes dere? Er dette noe dere kunne tenkt dere å gjøre? 
 

 

Ha en strålende mandag! :)

 

Merete

 

#diy #interiør #maling #vase #detalj #julegaver #hobby #gjørdetselv #budsjett #billig #gøy 

4 kommentarer

Victoria Larsen

21.11.2016 kl.14:22

Så stilig! .-D

Merete

21.11.2016 kl.14:25

Victoria Larsen: Tusen takk! :)

21.11.2016 kl.17:12

Så kreativ du er! Takk for gode og nyttige tips :)

Merete

21.11.2016 kl.17:54

Anonym: Tusen takk for hyggelig kommentar! :) ha en fin kveld! :)

Skriv en ny kommentar

Merete

Merete

32, Trondheim

Ei livsglad jente som bruker trening og latter som medisin og livsstil, og snubler meg fram med å håndtere IBS i hverdagen! Skriver litt om dette, deler litt mat og treningstips, samt noen refleksjoner rundt det å leve et liv som ikke akkurat er A4. Håper du finner noe du liker her! :) Instagram: @mflataas

Kategorier

Arkiv

hits