Farsdag, trening og tornadohelg

Puuh! For en helg! Ettersom det var farsdag i går, var det jo selvsagt dagen der pappa sto i sentrum! På forhånd var vi barna invitert på kaffe søndag ettermiddag. Jeg har vært helt fortapt i maling den siste uka, hadde virkelig ikke forventet at jeg skulle finne så stor glede i det igjen! Planen var å få ferdig et bilde jeg ville gi til pappa i farsdagsgave. Før helga fortalte jeg at bare en av bildene var helt ferdig. Dermed ble det heftig maling fra torsdag for å komme i mål til søndag. Bildene må nemlig males i flere runder, slik at fargene ikke smitter over i hverandre. Helga gikk derfor med til maling, trening og matlaging, og lite annet!

Søndag morgen sto jeg opp klokka seks og satte i gang med siste finish på bildet pappa skulle få senere på dagen. Da det var klart for siste tørk, dro jeg på en tidlig overkroppsøkt som så slik ut:

Pullups (1x13 med kroppsvekt og 4x4 med 7,5 kg i belte!) i supersett med

reverse hyper m strikk 4x20

Sittende roing smalt grep 3x12 i supersett med

sumowalk med strikk 3x30.

Facepulls 3x12 i supersett med

pallofpress m strikk 3x20.

Enhånds Facepulls 3x10.

Triceps pushdown med tau 2x12.

Deretter gikk jeg rett fra treningssenteret til formiddagstur i finværet sammen med pappa. Kjempekoselig! :) Etter turen rakk jeg hjem for å bake noen sunnere muffins til selskapet. Denne gangen ble det en enklere løsning på baksten, ved at jeg brukte kakemixen fra funksjonell mat. Jeg tilsatte 0,5 dl. kokosolje og 3 dl vann, altså mindre olje og mer vann enn anbefalt på pakken. For å veie opp for mindre saftighet i fravær av olje, brukte jeg frosne bringebær oppi. Dessuten tilsatte jeg ca 1 ts hver av kardemomme og kanel. Dessverre kan jeg ikke spise mye av denne miksen selv pga at den ikke er lav fodmap, men jeg smakte på røra og kunne konstatere at det smakte digg! ;) Ingen baking uten smaking her i huset altså! ;) 

I blant føles det utrolig trist og kjipt å ikke være den som kan gi de fineste, dyreste og mest ekslusive gavene. Men da er det i det minste utrolig koselig å vite at man virkelig har lagt tid, krefter og kjærlighet i det man kan gi. For min del betyr det mye å ha en far som jeg er så glad i, at det gir meg glede å kjenne at jeg koser meg og gleder meg mens jeg lager noe til ham <3 Det er dessverre ikke alle som er like heldige, så jeg er dypt takknemlig for den pappaen jeg har! <3 

Så da får det bare være at jeg ser ut som om jeg har vært gjennom en tornado etter denne helga, det stemmer forsåvidt med virkeligheten også! ;) Håper dere også har hatt en fin helg! :)

Nærbilde av maleriet med blitz 

Nærbilde uten blitz

Avstandsbilde med blitz

 

Hva ga dere til far på dagen hans? :)

 

 

Merete

 

#farsdag #diy #maling #trening #funksjonellmat #sunneremuffins #lavkarbo #glutenfri 

6 kommentarer

Marianne Røsdal

14.11.2016 kl.15:36

Så flink du er ❤️ Kjempefine bilder ❤️

Merete

14.11.2016 kl.19:46

Marianne Røsdal: Tusen hjertelig takk, snille du! <3 Koselig å se deg her inne! Håper du har en herlig kveld! :)

Victoria Larsen

14.11.2016 kl.15:47

Så koselig :)

Merete

14.11.2016 kl.19:45

Victoria Larsen: Tusen takk, ja - det var en veldig koselig farsdag! Håper du også hadde det! :) Ha en fortsatt fin kveld:)

coachkendyley

14.11.2016 kl.18:37

Flinkis, gaver er bare materielle ting. Tanken som teller

Merete

14.11.2016 kl.19:44

coachkendyley: Tusen takk for hyggelig kommentar! :) Godt å høre at det er flere som tenker i de samme baner :) Ha en fortsatt fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Merete

Merete

32, Trondheim

Ei livsglad jente som bruker trening og latter som medisin og livsstil, og snubler meg fram med å håndtere IBS i hverdagen! Skriver litt om dette, deler litt mat og treningstips, samt noen refleksjoner rundt det å leve et liv som ikke akkurat er A4. Håper du finner noe du liker her! :) Instagram: @mflataas

Kategorier

Arkiv

hits