Selvtortur med jeans!Svett, sint, frustrert og sliten. Et trangt avlukke med gardin. Boblejakka henger på veggen, men jeg er fortsatt helt klam på overkroppen. På stolen i hjørnet ligger det seks jeansbukser. Nå har jeg holdt på i en halvtime, vært på tre forskjellige butikker og prøvd til sammen 18, ja - ATTEN (!) jeans i like mange modeller.  Ikke en eneste passer! Herregud! Er det mulig?! Enten er lommene for langt nede på rumpa eller for langt ut til siden, slik at rumpa enten ser ut som den er nede på knærne mine eller 2 meter bred. Om lommene er på rett plass, er det knærne eller leggene det er noe galt med. ARGH! 

Jeg fikk en halvtime for meg selv i byen i påvente av en avtale forrige uke. Siden det var tomt for folk så tidlig, og butikkene skriker ut med salgsplakater nå til dags, tenkte jeg at det ikke skadet å titte litt. Jeg går stort sett alltid i tights eller joggebukser, så hvorfor ikke se om jeg kunne finne en jeans? Det er jo det kuleste plagget jeg ser på folk, og det jeg alltid faller for når jeg leter etter antrekksinspirasjon. Jeg elsker alle stilene man kan variere med, og samtidig beholde den litt røffe laidbacke stilen bare ved å ha jeansen som utgangspunkt.

Vel. Denne turen minnet meg virkelig på hvorfor jeg ikke går med jeans! Magasinene kan trykke så mange artikler og guider de vil om hvordan man kan finne den perfekte jeans. Det vil aldri stemme for min del uansett, for modellene som de bruker i magasinene har jo selvfølgelig riktig beinlengde for de modellene de prøver. Med mine 160 cm hvorav det meste er rygg, er det slett ikke noen enkel sak å finne jeans som passer.

Akkurat denne aktuelle dagen var heller ikke den beste dagen for å føle at ingen bukser passet. Det siste jeg hadde igjen av "føle seg litt fin etter å ha stelt meg litt før bytur" forsvant bit for bit for hver bukse som ikke passet. Makan til mer selvdestruktiv opplevelse enn jeansshopping skal man lete lenge etter, spør dere meg! :P  Selvtortur, rett og slett! Heldigvis reddet min kjære mor meg ved å overtale meg til å bli med på å ta sol, selv om jeg helst bare ville gå hjem og hyle. Etter litt meditasjon og mindfullness i solsenga, var humøret tilbake. Men en ting er sikkert - det blir LENGE til jeg prøver jeans igjen! *knurr!* ;)

 

Takk og lov for at det finnes TRENINGSTIGHTS, JEGGINGS, LEGGINGS og BAGGY JOGGEBUKSER! ;)  

 

Er det noen som kjenner seg igjen, eller!?

 

Merete

 

#jeans #selvtortur #outfit 

4 kommentarer

Linda

24.10.2016 kl.18:25

Hei. Jeg har ikke så store problemer med å finne jeans. Bare å brette de litt opp hvis de er for lange? Jeg synes at det er så fint med litt oppbrettet jeans, bare ved ankelen, og om vinteren kan vi gjemme det nedi ankelboots eller støvler :) jeg kjøper bare billige på hm eller cubus :p

Merete

24.10.2016 kl.22:05

Linda: Hei, ja -da er du heldig! :) Jeg takler ikke at de er vide rundt knærne eller leggene - noe de ofte blir når de passer rundt rumpa og lårene! Dessverre hater jeg brett, det får bare beina mine til å virke enda kortere.. :P Nyt at du finner noe som passer! ;)

Alexandra Emilie

25.10.2016 kl.10:51

kjenner meg så utrolig godt igjen, enten er buksene for lange eller for vide. Liker virkelig ikke å brette opp buksen nederst da jeg syntes det ser dumt ut på meg selv, og om de er for lange så hjelper det ikke ta de ned i bootsene mine, for det ser virkelig ikke bra ut. Dilemma hehe :)

Merete

25.10.2016 kl.12:16

Alexandra Emilie: Hehe, enda godt å vite at jeg ikke er alene! :P Helt enig med deg i at brett føles helt feil - det kan se fint ut på andre, men på meg selv.. Nix! ;) Vi får trøste oss med at det iallefall finnes noen velsittende alternativer til jeans! :)

Skriv en ny kommentar

Merete

Merete

32, Trondheim

Ei livsglad jente som bruker trening og latter som medisin og livsstil, og snubler meg fram med å håndtere IBS i hverdagen! Skriver litt om dette, deler litt mat og treningstips, samt noen refleksjoner rundt det å leve et liv som ikke akkurat er A4. Håper du finner noe du liker her! :) Instagram: @mflataas

Kategorier

Arkiv

hits