Søndagsmys!

God kveld! :) Håper dere har hatt en herlig helg! :) Etter flere dager med hodepine og lite søvn, bestemte jeg meg for å ta treningsfri lørdag. Dermed ble det bare en helt rolig rusletur ute i det fine været, før leiligheten fikk en etterlengtet shining! I dag innvilget jeg meg sovedag - og passet på å ikke stå opp før jeg samlet sett hadde sovet i 8 timer. For å si det slik - det tar sin tid med så uregelmessig søvn :-/ Det er utrolig frustrerende å ikke klare å sove sammenhengende om natta. Det tærer veldig på kreftene når jeg skal henge meg på de samme tingene som mine herlige venner, som sover sammenhengende gjør. Det betyr at jeg må prøve å få tid til å sove på dagtid mellom diverse avtaler - og denne planleggingen er ikke bare enkel.

Jeg la meg etter en film litt før midnatt til i dag, og først klokka 12.30 i formiddag hadde jeg nådd målet om 8 timer søvn. Da var dagen godt i gang, med nydelig sol og knallblå himmel. For å ikke føle at jeg hadde sovet bort hele den vakre høstdagen, fikk jeg tak i turselskap. Utstyrt med varme klær og takeaway-kaffe gikk turen til byens beste utsiktspost, nemlig Kuhaugen. Dessverre kan jeg ikke skryte av at vi gikk oppover, turfølget var nemlig fast bestemt på å bruke bilen... Herregud, haha! Det tar bare 20 minutter å gå oppover fra meg! Men selskap er koselig, så da fikk jeg bare godta at treningen måtte vente. Den tok jeg sammen med ei venninne ikveld i stedet - så da ble det både frisk luft og trim, i kombinasjon med to vennetreff! Det kaller jeg en vinn-vinn-situasjon på en søndag! :)


Coffee with a view! 


Kan ikke være sur med dette fantastiske høstværet! 

 

Bruker dere å gå søndagstur? 

 

God kveld! :)

 

Merete

#søndagstur #søvnmangel #hviledag 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merete

Merete

32, Trondheim

Ei livsglad jente som bruker trening og latter som medisin og livsstil, og snubler meg fram med å håndtere IBS i hverdagen! Skriver litt om dette, deler litt mat og treningstips, samt noen refleksjoner rundt det å leve et liv som ikke akkurat er A4. Håper du finner noe du liker her! :) Instagram: @mflataas

Kategorier

Arkiv

hits