Når noen stikker hull på bobla di...

Har dere noen gang opplevd å høre en annen person sette ord på de tankene du selv har? På noen av de mest såre og vonde følelsene du bærer på? Det som hele tiden ligger under overflaten - men som du klarer å fortrenge i hverdagen. Helt fram til du møter denne personen og hører dine egne såre følelser beskrives av vedkommende. For å si det slik, nålene som ble satt på mandagens akupunkturbehandling stakk ikke bare i huden. De stakk bokstavelig talt hull på en emosjonell boble jeg ikke var klar over at var så stor. 

Jeg følte meg temmelig dum der jeg lå på benken til de hyggelige, dyktige og kjekke behandlerne og ikke klarte å holde tilbake tårene. Heldigvis lot de seg ikke forstyrre av det, og fortsatte å opptre like proft og hyggelig tross frøken Emosjonell her. Og vet dere hva? Det hjalp faktisk på ganske mye! Bare det å ikke føle at man blir avfeid med "tøv, skjerp deg" og lignende når man prøver å formidle noe som er utrolig sårt å snakke om. Det å føle at noen faktisk forstår hva jeg tenker og føler, fordi de har opplevd noe lignende selv. 

Etter timen ble jeg stående og prate litt med dem i gangen og summe meg litt før jeg dro. Øynene mine og ansiktet mitt gjorde det umulig å skjule det nylige emosjonelle utbruddet. Nå har det seg slik at den dyktige og herlige Laila har åpnet en avdeling av hudpleiesalongen Blå Lagune i samme bygg. Hun kom løpende ned trappa på vei hjem og hilste på vei ut i bilen. Etter et par sekunder løp hun opp igjen mens jeg ble stående nede. Da hun kom ned hadde hun med en pose til meg, med favorittselvbruningen min som jeg har skrevet omtale av her! "Fordi jeg så ut som jeg trengte et løft", sa hun! For en fantastisk omtenksom og oppmerksom dame! 💕 Jeg blir helt rørt, kan nesten ikke tro hvor heldig jeg er med menneskene rundt meg! Jeg skrev jo tidligere i uka et innlegg om hvor mye det betyr med oppmerksomhet rundt de små ting, så opplevelsen hos akupunktørene bekreftet dette ytterligere. Innlegget kan dere lese her.

 

Så folkens, denne dama er ikke bare en meget dyktig og kompetent hudpleier med masse bra varer for sensitiv hud, hun er virkelig et hjertevarmt menneske! Dermed er det vel ingen tvil om hvem dere bør oppsøke dersom dere har lyst til å stelle huden hos en hyggelig person! 💕

Etter både nålestikking, emosjonelt utbrudd og møte med flere hjertevarme mennesker, hadde jeg mye mer energi enn på mange dager! Resten av dagen ble strålende, med både spinntime og filmkveld. En fantastisk start på uka! :) Det ble et langt innlegg, men det var visst mye som måtte ut i denne omgang! Jeg skylder på fullmånen jeg... Hehe ;)

  

Hvordan har deres uke startet? :)

 

Merete#emosjonell #behandling #hjertevarme #nestekjærlighet #forståelse #aksept #akupunktur #medmennesker 
 

2 kommentarer

Thomas

20.09.2016 kl.12:20

Hei Merete, alle dine 3 siste innlegg er som vanlig så ærlige, jordnære og motiverende. Jeg tror at grunnen til at menesker gjør fine ting mot deg, er et resultat av hvordan du er som meneske og mot andre, du vet at det du sender ifra deg får du gjerne tilbake , så her passer et lite ordtak flott inn, "som man reder ligger man" ha en magisk dag. Thomas

Merete

20.09.2016 kl.13:21

Thomas: Tusen hjertelig takk for utrolig hyggelige tilbakemeldinger Nå ble jeg glad!! :)) Ha en fortsatt herlig dag du også!

Skriv en ny kommentar

Merete

Merete

32, Trondheim

Ei livsglad jente som bruker trening og latter som medisin og livsstil, og snubler meg fram med å håndtere IBS i hverdagen! Skriver litt om dette, deler litt mat og treningstips, samt noen refleksjoner rundt det å leve et liv som ikke akkurat er A4. Håper du finner noe du liker her! :) Instagram: @mflataas

Kategorier

Arkiv

hits