Øyeblikk som bare må fanges...

Noen ganger når jeg sitter i bil, og ser noe utrolig vakkert som er i ferd med å gli forbi, må jeg bare be sjåføren om å stoppe. Stoppe for å la meg fange det som fanges kan, av øyeblikket som er på vei bort. Det skjedde i helgen. Det var utrolig lummert og varmt, men rått og kaldt på samme tid. Dermed ble bilturen utover til mamma akkompagnert av en himmel full av varme farger, og en sol som så ut som en ildkule over de mørke fjellene i horisonten. Jeg så at sola kom til å være borte innen vi kom fram. Dermed stoppet de så jeg fikk tatt noen bilder. Luringene i bilen fikk jo selvsagt tatt bilde av fotografen, med fullt kamerautstyr dinglende på magen, mens snap for kvelden ble organisert... ;)

Da vi var ferdige med middagen senere på kvelden, var det blitt helt mørkt ute. Og hva er vel koseligere enn å gjøre som Mika (hvis dere husker sangen Relax, take it easy), dra på seg godklærne og spille kort inne med noen man er glad i, med levende lys og blomster rundt oss? :)


 

 

Bruker du å stoppe bilturen for å fange øyeblikk som dette?

 

Nyt søndagskvelden! :) 

 

Merete

 

#carpediem #catchthemoment #gripøyeblikket #gripdagen 


 

2 kommentarer

Alexandra Emilie

18.09.2016 kl.21:53

Utrolig fine bilder <3

Merete

18.09.2016 kl.21:55

Alexandra Emilie: Tusen hjertelig takk skal du ha! <3 ha en herlig kveld videre! :)

Skriv en ny kommentar

Merete

Merete

32, Trondheim

Ei treningsglad jente som bruker trening som medisin og livsstil, og digger å eksperimentere med LCHF og proteinrik mat for å håndtere IBS! Skriver litt om dette, samt noen refleksjoner rundt det å leve et liv som ikke akkurat er A4. Instagram: @mflataas

Kategorier

Arkiv

hits