Bursdagsparty og stalking

Gratulerer med dagen, kjære Ingelinn! <3 

God søndag! :) Håper dere har en herlig dag. Gårsdagens bursdagsfeiring for min kjære venninne Ingelinn ble virkelig vellykket! Bursdagsbarnet disket opp med velkomstdrinker, alle var så fine og stemningen var på topp. Jeg endte som dere ser, med den korallfargede kjolen, selv om den ser mer rød ut på bildet. Ute på byen slo vi oss løs på dansegulvet for en gangs skyld - det ble rett og slett umulig å la være da de plutselig spilte masse slagere fra tidlig 2000- tall! :D Backstreet Boys og alt mulig, enn det da! Jeg var jo på konsert med dem da de var her i Trondheim, så det var kjempestas når de kom på anlegget! Det var ganske deilig å kunne pynte seg med kjole og gjøre noe helt annet en lørdagskveld, for en gangs skyld. En magisk kveld med fantastiske mennesker, rett og slett.

Det er litt morsomt å tenke på at de vennene jeg har nå, er folk jeg har møtt gjennom treningen. Ingelinn er en av dem. Jeg la merke til henne på trening, fordi det var så imponerende å se ei så slank og elegant dame løfte så j.... tungt! For denne jenta er sterk som en hest! :D Lenge følte jeg meg nærmest som en stalker (kremt!), fram til moren min ville ha shoppehjelp i klesbutikken der Ingelinn jobber. Mens moren min skiftet og prøvde kjoler, kom jeg i prat med Ingelinn, og nevnte at jeg var imponert over den rå styrken hennes. Høres vel ut som et dårlig sjekketriks, haha! Men siden da har vi vært venner, så det funka visst! ;)  Ei mer sprudlende og herlig jente skal du lete lenge etter!

I dag har jeg bare tatt det med ro og ryddet litt etter gårsdagens sminkekaos. Denne kroppen har fått kjørt seg litt på trening den siste uka også, så dermed er det blitt mange runder på rollerenDet var definitivt ikke feil med litt nakkemassasje nå! ;) 

I utgangspunktet var planen å ta treningsfri i dag, men formen er fin og jeg kjenner meg litt rastløs... Så vi får se om det ikke blir en tur på trening allikevel! ;) 
 

Har dere noen tips til gode søndagsfilmer i kveld? :)

 

Merete

 

 

#vennskap #trening #treningsglede #bursdag #glamour #søndagsmodus #roller #massasje 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merete

Merete

32, Trondheim

Ei treningsglad jente som bruker trening som medisin og livsstil, og digger å eksperimentere med LCHF og proteinrik mat for å håndtere IBS! Skriver litt om dette, samt noen refleksjoner rundt det å leve et liv som ikke akkurat er A4.

Kategorier

Arkiv

hits