Minibilde på trykk i Shape Up!

God fredag! :) Her har det virkelig vært mye å være glad for denne uka! I dag kom det nyeste bladet til Shape Up. Jeg som ikke kjøper bladet til vanlig MÅTTE ha denne utgaven! Hvorfor...? 

 

 

Før påske fikk jeg en melding om at de likte mitt bildebidrag til en fotokonkurranse for Sunsilk Minerals så godt at de ville trykke det! Og i denne utgaven av Shape Up kom altså bidraget opp som en kandidat til konkurransen! :D Kjempegøy! Det er jo slett ikke sikkert at det vinner noe, men jeg synes det er en liten seier i seg selv bare å vite at de likte det så godt at det ble en kandidat! :)


Wee! Bildet er nominert! :)

 


Bildet Karoline og jeg tok med selvutløser på Kuhaugen september i fjor :)
 
I går ble det en knakende bra treningsøkt, der jeg og ei venninne heiet hverandre fram og slo til med ny pers i sumo markløft begge to! Jeg er nå bare 5 kg unna det som egentlig var årsmålet mitt! Bildet under ble tatt på en tur rundt Kristiansten Festning tidligere på dagen sammen med ei annen god venninne. Men det kunne like gjerne vært tatt rett etter økta, for jeg var så overrasket og glad over at jeg klarte å få opp den der blytunge stanga! :D 

HANDS UP og kanonsalutt! Det er den følelsen jeg har etter å ha nådd en ny pers! :) Måtte le da jeg så bildet, for det minner meg om et annet bilde av det samme tilfellet. Nemlig dette!


Haha! ;) Noen andre som kjenner seg igjen, eller?

 

Har dere noen spennende planer for helgen? Et lite tips til dere som bor i Trondheim: I morgen er det Bondens Marked i byen, så da blir det masse koselige boder og spennende lokal mat å utforske! Jeg får dessverre ikke med meg markedet denne lørdagen, da jeg må være hjemme for å montere møbler med hjelp. Nå skal jeg på trening en tur, det blir bra! :) 

 

Med disse vakre blomstene jeg fant på Plantasjen i dag, ønsker jeg dere en riktig god fredagskveld! :)

 

Merete

 

#trening #treningsglede #sunsilkminerals #aktivejenter #aktivhverdag #helgefølelse #bondensmarked #helgetips #trondheim #supergirl #shapeupnorge #shapeup #nominert 

 

2 kommentarer

Lene Marie

01.04.2016 kl.23:28

Så gøy å komme i shape-up! Leser det bladet fast hver måned :-D

Merete

01.04.2016 kl.23:32

Lene Marie: Ja, det var kjempeoverraskende og gøy! :D blir spennende å se om vi kommer videre! :) god kveld! :D

Skriv en ny kommentar

Merete

Merete

32, Trondheim

Ei treningsglad jente som bruker trening som medisin og livsstil, og digger å eksperimentere med LCHF og proteinrik mat for å håndtere IBS! Skriver litt om dette, samt noen refleksjoner rundt det å leve et liv som ikke akkurat er A4.

Kategorier

Arkiv

hits