En bortgjemt drømmebutikk for helsebevisste i Trondheim!

Dette innlegget er dedikert til en liten bortgjemt perle i Trondheim som absolutt fortjener å løftes fram i lyset! Den lille butikken Helios ligger i Prinsens gate, et steinkast fra byens mest populære kjøpesenter Trondheim Torg. Jeg gikk innom tidligere i uka og ble svært overrasket over det gode utvalget de har. I tillegg til et godt utvalg av helsekost, har butikken fokus på økologisk mat, fairtrade og veganske matvarer og hud- og kroppspleie. Det var mange år siden jeg sist var der, og jeg hadde glemt at den eksisterte. Det regner jeg med at jeg ikke er alene om! De har utvidet butikken siden sist jeg var der, så her var det mye spennende! Etter å ha snakket en stund med hun som jobbet der, bestemte jeg meg på eget initiativ for å framsnakke denne butikken. Alt for mange av de små koselige og unike butikkene går ad undas her i byen, og det håper jeg virkelig ikke denne gjør - for da mister Trondheim noe virkelig bra!

 


Når du kommer inn i butikken blir du møtt av hyller fulle av matvarer, både hermetiske og tørkede, veganske, glutenfri, laktosefri, grønnsaker, frukt, samt kortreist kjøtt og lokal iskrem! I tillegg har de det du trenger til bakst, snacks og hudpleie. Alt er økologisk. De har også en koselig kaffekrok med økologisk kaffe hvis du føler for en kopp der eller til å ta med.

 

 

Den nye delen hadde jeg ikke sett før, den inneholdt hud-, hår-, og kroppsprodukter som såpe, kremer, kosmetikk, spaprodukter, m.m.

 Egen frukt- og grønthylle med et godt utvalg av sesongvarer.


Stay, or take away?


Hvis du skal bake og er opptatt av økologiske alternativer, eller har en matintoleranse og er usikker på hva du kan velge, hjelper de deg gjerne med å finne det riktige alternativet her! Utrolig hyggelig personale og avslappet atmosfære. 

 


Et lite utvalg fra matvarehylla. Det var umulig å få med alt i innlegget - så jeg anbefaler dere å gå innom butikken eller sjekke ut facebooksiden deres Helios Trondheim for en bedre oversikt.

 

 

De mangler ikke veganske alternativer heller. 
 

 

Lokal økologisk iskrem! Må si jeg er misunnelig på de som tåler melk og laktose, og kan smake på disse! :) I tillegg har de masse snacks som potetgull, sjokolade (ferdig, eller som du kan lage selv), økologisk juice i alle smaksvarianter du kan tenke deg, og masse annet.

Håper dere tar turen innom og bidrar til at denne butikken blir værende!

Om du vil vite mer om produktene til Helios, kan du lese om dem her.

 

Ser den ikke spennende ut?! :)

 

 

Merete

 

 

#helios #økologisk #vegansk #fairtrade #kortreist #lokalmat #helsekost #hudpleie #lokaleskatter #butikk #sunnerevalg #sunnerehverdag #sunnlivsstil #kosthold #etiskhandel #matintoleranse  

6 kommentarer

27.03.2016 kl.20:50

Det frister virkelig å ta turen innom der neste gang jeg drar til byen! Så fint at du slår et slag for de få og sjeldne butikkene som fremdeles eksisterer i den flotte byen vi er så heldig å bo i! Takk for tipset!! :)

Merete

28.03.2016 kl.09:17

Hei! :) så flott! Du kommer neppe til å angre, det er noe for enhver smak der inne! ;) ha en fin dag! :)

Eirik

29.03.2016 kl.17:27

Flott innlegg! Bruker å handle noen faste varer her en gang i blant, kjekt å ha en slik nærbutikk :)

Merete

29.03.2016 kl.17:29

Eirik: Takk for det! :) Ja, det er absolutt en super butikk - håper den forblir der lenge framover! :)

Geir

30.03.2016 kl.18:57

Helios er en utmerket butikk. Kjærkommen !

Merete

30.03.2016 kl.19:19

helt enig! :)

Skriv en ny kommentar

Merete

Merete

32, Trondheim

Ei treningsglad jente som bruker trening som medisin og livsstil, og digger å eksperimentere med LCHF og proteinrik mat for å håndtere IBS! Skriver litt om dette, samt noen refleksjoner rundt det å leve et liv som ikke akkurat er A4.

Kategorier

Arkiv

hits