Valentinsdate med fotoapparatet!

Helga har glidd forbi, også denne gang - og det har ikke manglet på fine opplevelser og mennesker. Gårsdagen startet med en hastig joggedate med ei god venninne. Hun skulle trene på Idrettsbygget, så jeg slo følge og jogget den korte biten sammen med henne opp dit. Deretter fortsatte jeg joggeturen alene, og fikk nesten en og en halv time ut i frisk luft med godmusikk på ørene. Magisk! :)

 

Som jeg nevnte tidligere, skulle jeg ut med noen venner senere på kvelden - og det ble en kjempekoselig kveld som innebar blant annet en håndbakturnering... Haha! Kan ikke huske sist jeg prøvde det, så det kom ikke som noe sjokk at jeg tapte! Men gøy var det! ;) 

I dag prioriterte jeg en lang tur i frisk luft istedet for å dra på treningssenteret. Jeg fikk ikke med meg noen av de jeg var ute med i går (rart det der?), derfor tok jeg med fotoapparatet for å leke turist og eventyrer i min egen by! Koste meg skikkelig i mitt eget selskap denne ettermiddagen, fikk sjokk da jeg så på klokka og oppdaget at jeg hadde vært ute i to og en halv time! 

Kjører derfor en litt annen vri på bloggen idag, og serverer dere et bildedryss med et aldri så lite budskap mellom linjene! ;)

 

Verden kan virke temmelig fargeløs på en dag som denne... 

 

... men du vil alltid finne vakre farger, bare du ser godt nok etter! :) 

 


...Om du ikke klarer det - husk at svart/hvitt ikke bare er svart/hvitt. Detaljer og strukturer er også vakkert....


Hvorfor jeg fabler i vei om alt dette? Jo, det er fordi at...
... kan du gjøre akkurat som du vil! :)


Dessuten er det billigere og mer verdifullt for kropp og sjel, enn å dra på...

 

Det var kveldens eventyr! Hehe! Ønsker dere en strålende kveld videre, og håper alle har kost seg med mor, kjæreste, venner - eller sitt eget selskap i dag. Her skal det nytes te og film, før batteriene skal lades til en super uke! :)

 

God kveld! <3

 

Merete

 

#søndagstur #trondheim #foto #turist #detaljer #motiver #inspirasjon #farger #svarthvitt #søndag #joggetur #valentinsdag #valentinesday #hverdagsliv #egentid #natur 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merete

Merete

32, Trondheim

Ei treningsglad jente som bruker trening som medisin og livsstil, og digger å eksperimentere med LCHF og proteinrik mat for å håndtere IBS! Skriver litt om dette, samt noen refleksjoner rundt det å leve et liv som ikke akkurat er A4.

Kategorier

Arkiv

hits