Peptalk for de single før Valentinsdagen! ;)

I morgen er den her: Dagen nesten alle jenter (og noen gutter?) i et parforhold elsker, og mange single hater (eller misliker). Jeg snakker selvsagt om Valentines Day. Jeg har selv vært i begge situasjonene. Derfor vet jeg både hvor stas det er å føle at man har noen å feire kjærligheten med - og hvor kjipt det kan være å føle at man er den eneste (iallefall på facebook og instagram) som ikke har noen kjæreste denne dagen.

Er det snart valentinsdag, sier du...?


... deppa over å ikke ha en date? Don't worry! Her får du noen singeltips!;)

 

I fjor hadde jeg en girldate med ei god venninne, og feiret oss selv og vennskapet. Daten startet med en tur på treningssenteret, for hva er vel bedre enn det når man skal feire seg selv? Da gjør du noe godt for DIN kropp, og det er tross alt den eneste personen du med sikkerhet kommer til å ha et livslangt forhold til! :) Senere på kvelden så vi en skrekkfilm sammen (ingen romantisk film da nei, hehe!) mens vi satt sammenkrøllet i sofaen. Stemningen var satt med levende lys og fyr i vedovnen. 

I år sammenfaller valentinsdagen med morsdag. Dette er en ypperlig anledning til å legge all oppmerksomhet over på mor, noe jeg gledelig skulle gjort - hadde det ikke vært for at hun ikke er hjemme denne dagen! :) Så det blir en forhåndsfeiring av gode vennskap med ulike venner og aktiviteter i dag. Det er mye hyggeligere med denne dagen når man ikke lenger føler at man MÅ ha en kjæreste for at man skal kunne ta del i feiringen av kjærligheten! Feire vennskapet med en venn, og om du skulle være fri for avtaler denne dagen - husk at DU alene er verdt å feire!

 

 

Her er mine enkle tips til solofeiring:

1. Gjør noe hyggelig ut av frokoststunden! Tenn noen lys og bla i et favorittblad eller avis mens du nyter en god kopp kaffe eller te. Tips: gå for Yogi te, det er vanskelig å ikke smile når man leser de korte søte meldingene på papirlappene på teposen! :) 



2. Gå en tur ut, få frisk luft og hør på musikk som gjør deg glad. Eventuelt legg igjen musikken hjemme og nyt stillheten!






3. Besøk noen familiemedlemmer. Foreldregenerasjonen vår er ikke så opptatt av valentinsfeiringen som vår generasjon, så mest sannsynlig har de ikke noen andre planer enn "det vanlige" for denne søndagen.



4. Ta deg en tur på trening og gjør noe godt for kroppen din. Her kan du potensielt slå av en prat med andre som gjør som deg denne dagen! 



5. Lag ditt eget hjemmespa, jeg har tidligere lagt ut noen tips til hjemmelaget bodyscrub her. Kur håret, lakk neglene (kanskje mest aktuelt om du er jente?!), skrubb kroppen, prøv den ansiktsmaska du aldri rekker ellers. 



6. Tenn lys, og se en film eller serie som du har hatt lyst til å se en stund. Kanskje vil du unne deg noe godt å bite i, uten å få dårlig samvittighet? Da kan du f.eks.lage sukkerfrie skumtopper, eller kanskje det frister med noe mer salt som sukkerfri "smash" ?

 

 

Det er selvsagt mange andre ting du kan gjøre, her har jeg bare listet opp noen forslag basert på at man ikke må bruke mye penger, dra bort, eller være avhengig av noen andre som stiller opp. Det eneste du eventuelt må sjekke, er at du har ingrediensene til å lage det du eventuelt vil ha :) Den viktigste personen denne dagen, vil alltid være DEG - for det er bare DU som alltid kommer til å være der for deg selv! Så da kan du like gjerne gjøre stas på nettopp den flotte personen DU er! :)


(Bildet er hentet fra Pinterest)

Riktignok er det en dag igjen, men ettersom mange starter å grue seg en stund før - tenkte jeg at det kunne være greit å ta dette innlegget litt på forskudd! :) Det kommer nok mer livstegn fra meg i løpet av helgen! :)

Ønsker dere en flott lørdag! :)

 

#valentinesday #valentinsdag #valentine #single #solo #tips #singeltips #singelliv #vennskap #egenfeiring #spa #hjemmespa #trening #velvære #helg #morsdag #mattips #egentid #egenpleie #kos #oppmuntring #budsjett #billig #diy #gjørdetselv

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Merete

Merete

32, Trondheim

Ei treningsglad jente som bruker trening som medisin og livsstil, og digger å eksperimentere med LCHF og proteinrik mat for å håndtere IBS! Skriver litt om dette, samt noen refleksjoner rundt det å leve et liv som ikke akkurat er A4.

Kategorier

Arkiv

hits